Tíz autó rohant egymásba az M0-autópályán a 17. kilóméternél. Autómentőnk ott volt a balesetnél:

A mai napon 2021.10.18.-án a délelőtti órákban 10 személygépkocsi rohant egymásba az M0-ás autópályánál Szigetszentmiklós térségében. Az autók feltehetőleg a követési távolság nem megfelelő felmérése miatt. Az autókból kisebb sérülésekkel mindenki kiszállt.

A baleset helyszínére azonnal érkeztek a mentők akik ellátták a sérülteket, tűzoltók akik megkezdték a műszaki mentést és az autómentősök akik elkezdték elszállítani a sérült járműveket.

De hogyan néz ki egy autómentés egy ilyen bonyolult tömegkarabmbol esetén?

Az autók mentése azonnal megkezdődött az autópálya minél hamarabb szabaddá tétele végett. Az autómentők szállítási sorrendben felsorakoztak és előről hátrafele haladva kezdték az autók felhúzását az autómentő gépjárművekre.

A Fürge Autómentés csapata az elsőkként ért a helyszínre és egy Nissan típúsú gépjárművet kellett elszállítani a helyszínről.

Autómentő kollégáink sok baleseti helyszínen jártak már de még számukra is meglepő volt a látvány ami a helyszínen eléjük tárúlt.  A gépjárművet problémamentesen felhúzták a tréleres autómentőre és a tulajdonos kérésére Budapest 3. kerületébe szállították.

Autómenőre van szüksége?

Autómentésre vagy autószállításra van szüksége? Hívja a Fürge Autómentés csapatát a +36204772050 -os telefonszámon 0-24órában.

Tréleres, emelővillás, hidroplatós és darus autómentőink azonnal a segítségére indulnak.

Képek forrása: borsonline.hu

Call Now ButtonAutómentő hívása